Spoedige installatie
Best geteste isolatie
Meest klantvriendelijke service

Vrijdag 19 en maandag 29 mei zijn wij gesloten.
I.v.m. aanhoudende drukte kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Mocht u ons toch dringend nodig hebben raden wij u aan om een mail te sturen naar info@isototaal.nl. Alvast onze dank voor uw begrip.

Specialist in Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een oplossing voor warmte- en energieverlies van woningen, kantoren en andere panden. Door uw gevel te isoleren bespaart u op termijn flink aan stookkosten. Wij zijn gespecialiseerd in isolatie met Neopixels HR++ IsoPARELS. Als isolatiebedrijf verzorgen we de beste isolatie oplossing door heel Noord-Holland. Weten wat Isototaal voor u kan betekenen?

Ons stappenplan voor spouwmuurisolatie

Dankzij onze ervaring werken wij snel en efficiënt. Zo kunnen we spouwmuurisolatie al in een dag regelen.

Uiteraard leveren wij uw muren en omgeving weer schoon op zodat u aan de buitenkant niet merkt dat wij langs zijn geweest.

1
Onze specialist onderzoekt wat de mogelijkheden zijn.
2
Indien nodig verwijderen we de oude isolatie.
3
Er worden kleine boorgaten van 14 of 16 mm geboord op de kruising van de voegen.
4
We plaatsen nieuwe ventilatieroosters.
5
De gevels worden gevuld met Neopixels HR++ Isoparels.
6
De gaten worden in de juiste kleurstelling van de voeg weer gedicht.

EPS parels: de beste isolatie voor spouwmuren

Voor de isolatie gebruiken wij over het algemeen Neopixels HR++ Isoparels. Dit zijn zilvergrijze polystyreen korrels met een hoge isolatiewaarde. Wij gebruiken deze parels graag omdat de isolatiewaarde altijd hetzelfde blijft. Hiermee garanderen we zeker een blijvende energiebesparing. Andere voordelen van deze parels zijn de hechting, vochtregulerende werking en de milieuvriendelijkheid. De parels zijn klein genoeg om iedere opening te vullen en zo inzakking te voorkomen. Neopixels HR++ Isoparels zijn waterafstotend en ademend en verminderen daardoor de kans op vochtproblemen. Mochten de parels ooit verwijderd worden dan is het materiaal recyclebaar en dus ecologisch verantwoord.

Waarom spouwmuurisolatie een goede investering is.

Spouwmuurisolatie biedt vele voordelen waarvan de besparing van de stookkosten één van de voornaamste is. Het isoleren maakt een woning energiezuinig wat goed is voor de portemonnee en het milieu. Het klimaat in huis wordt er prettiger door, u voorkomt schimmel- en vochtproblemen en uw huis heeft zowel in de winter als in de zomer veel minder last van de buitentemperaturen. Zo hoeft u het huis minder te verwarmen of te koelen. Bijna alle huizen zijn tegenwoordig voorzien van geïsoleerde ramen. Logisch dat veel mensen er dus ook voor kiezen om hun muren zo goed mogelijk te isoleren.Daarnaast draagt het isoleren van de spouwmuren ook bij aan het beperken van geluidsoverlast van buitenaf. Doordat uw woning een gunstiger energielabel krijgt stijgt de waarde van uw huis. Een investering in spouwmuren verdient u altijd terug; zowel met de waardestijging van uw huis als met de kostenbesparing op uw energierekening.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat spouwmuurisolatie in zijn werk?

Na een grondige inspectie weten we zeker dat uw muren geschikt zijn voor spouwmuurisolatie. We boren kleine gaatjes in het voegwerk en plaatsen hier onze machine. Via deze gaatjes wordt de spouwmuur gevuld met het isolatiemateriaal. Hierna wordt het voegwerk weer netjes gevuld zonder sporen achter te laten.

Is spouwmuurisolatie geschikt voor uw huis?

U kunt zelf vaak uitsluiten of je huis spouwmuren heeft. Als de dikte van de muur minder dan 24 centimeter is weet u zeker dat u geen spouwmuur heeft. Als uw huis tussen 1920 en 1980 gebouwd is kunt u deze (opnieuw) laten isoleren. Voor het isoleren van een woning kunt u wellicht subsidie krijgen. Wij regelen uw subsidie aanvraag. In de pagina over subsidie leggen we daar meer over uit.

Wat is spouwmuurisolatie?

Spouwmuren zijn twee muren met daartussen een ruimte van minstens 3 tot 7 centimeter (de spouw). Door deze lege ruimte op te vullen isoleren we de muur en blijft de warmte aan de binnenkant. Huizen die tussen 1930 en 1976 gebouwd zijn hebben over het algemeen spouwmuren zonder isolatie. Woningen die gebouwd zijn van 1976 tot 1990 kunnen al geïsoleerd zijn, maar daar is vaak nog een betere isolatie mogelijk. Weet je niet hoe je een spouwmuur kan herkennen? Lees dan onze tips.

Waar mag u van Isototaal verwachten?

De kracht van kwaliteit. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden en door ons verwerkte of toegepaste materialen. Daarnaast zijn alle medewerkers VCA gecertificeerd. Wij gaan voor vakwerk en de beste oplossing voor uw woning.

Neem contact op met Isototaal
Wilt u graag gebruik maken van de diensten van Isototaal, neem dan gerust contact met ons op.
Bel me terug
Wij bellen u direct terug nadat u hier uw telefoonnummer heeft ingevuld.
Of neem contact op
U kunt ook het onderstaande contact formulier invullen. Ook dan nemen wij z.s.m. contact met u op.