Spoedige installatie
Best geteste isolatie
Meest klantvriendelijke service

I.V.M. drukte kan het langer duren, voordat wij contact met u opnemen. Onze excuses hiervoor.

Subsidie voor isolatie

Omdat u door uw spouwmuren te isoleren energie bespaart – en daarmee het milieu spaart – zijn er in verschillende subsidieregelingen voorhanden die kunnen oplopen tot een premie van maar liefst € 5,00 per vierkante meter.

Subsidie isolatie voor woningen van een VVE

Verenigingen van Eigenaren kunnen subsidie krijgen voor de isolatie van een gebouw met koopwoningen. Een VvE moet dan minstens 2 soorten isolatie toepassen in het gebouw. De subsidie is dan ongeveer 20% van de kosten. Daarnaast kunnen VVE’s subsidie aanvragen voor:    – energieadvies: bijvoorbeeld over de beste aanpak voor isolatie;   – opstellen van een duurzaam meerjarig onderhoudsplan. VVE’s krijgen een bonus als ze hun gebouw extra isoleren. Per appartement is dat €4.000 bovenop de subsidie van ongeveer 20%.

Subsidie voor isolatie aanvragen

Wilt u als particulier of VVE subsidie voor isolatie aanvragen? Dan kunt u terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). EnergiebespaarleningWilt u isoleren maar heeft u geen spaargeld of wilt u dat achter de hand houden? Met de Energiebespaarlening is het mogelijk om boetevrij en tegen een lage rente geld te lenen voor energiebesparende investeringen. De besparing op energiekosten kan genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Dit hangt af van de isolatiemaatregel die u kiest en hoeveel energie u verbruikt.

Certificering

Eén van de belangrijkste voorwaarden voor elke subsidie aanvraag is het feit dat de werkzaamheden moeten worden verricht door een gecertificeerd isolatiebedrijf. Isototaal is één van de weinige isolatiebedrijven in de regio die gecertificeerd is bij SKG-IKOB.

Neem contact op met Isototaal
Wilt u graag gebruik maken van de diensten van Isototaal, neem dan gerust contact met ons op.
Bel me terug
Wij bellen u direct terug nadat u hier uw telefoonnummer heeft ingevuld.
Of neem contact op
U kunt ook het onderstaande contact formulier invullen. Ook dan nemen wij z.s.m. contact met u op.