Wij garanderen een spoedige installatie

Best geteste isolatie

Goed beoordeeld op Google

Natuurvriendelijk isoleren

Spoedige installatie. Best geteste isolatie. Goed beoordeeld op Google.Spoedige installatie. Best geteste isolatie. Goed beoordeeld op Google.
Spoedige installatie. Best geteste isolatie. Goed beoordeeld op Google.Spoedige installatie. Best geteste isolatie. Goed beoordeeld op Google.
Ventilatieroosters laten plaatsen door een specialist

Uiteraard wilt u zekerheid bij alle aanpassingen aan uw huis. U kunt altijd controleren of de specialist die u in wilt schakelen inderdaad gespecialiseerd is. Wij zijn SKG-IKOB gecertificeerd en garanderen daarmee vakkundig werk. Wilt u meer lezen over onze certificatie? Lees hier verder.

Home - SKG-IKOB Certificatie (skgikob.nl)

Ventilatieroosters zijn niet altijd nodig, maar wel raadzaam.

Een rooster zorgt voor een natuurlijke afvoer van vocht waardoor het klimaat binnen een ruimte aangenaam blijft. Het komt regelmatig voor dat woningen een hoog vochtpercentage hebben. Dat kan bijvoorbeeld door te douchen, de regen of een niet goed geventileerde kruipruimte. Doordat het vocht zich in de woning verspreidt, maar niet weg kan trekt dit in de muren. Hierdoor kunnen vochtproblemen zoals schimmel ontstaan, wat erg onaangenaam en ongezond is. Kort de ramen open zetten lost dit probleem helaas niet altijd op. Door te zorgen dat er ventilatieroosters in de ramen zitten kan het vocht naar buiten worden gedreven. Dit kunt u eventueel via de lokale aannemer of glaszetter regelen. Ook een mechanische afzuiger gaan ervoor zorgen dat het vocht in de woning beter gereguleerd wordt.  Dit zorgt voor een betere luchtkwaliteit in de woning.

Interesse in ventilatieroosters voor uw woning?

Wij streven er naar om u binnen 24 uur terug te bellen.

Contactformulier openen
Contact