Wij garanderen een spoedige installatie

Best geteste isolatie

Goed beoordeeld op Google

Natuurvriendelijk isoleren

Spoedige installatie. Best geteste isolatie. Goed beoordeeld op Google.Spoedige installatie. Best geteste isolatie. Goed beoordeeld op Google.
Spoedige installatie. Best geteste isolatie. Goed beoordeeld op Google.Spoedige installatie. Best geteste isolatie. Goed beoordeeld op Google.

Voor het (na)-isoleren van een begane grondvloer in zowel houten als betonnen uitvoering beschikt Isototaal over verschillende isolatiesystemen. De isolatiematerialen die wij gebruiken zijn bijvoorbeeld: Icynene en bodemisolatie met Neopixels HR++ Isoparels. Neem  gerust contact met ons op als u meer vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Wat zijn de voordelen van vloerisolatie?

Wanneer u Isototaal inschakelt om uw vloerisolatie te verzorgen, werkt u samen met een professioneel, ervaren bedrijf. Wij zijn SKG-IKOB gecertificeerd en met een team professionals bent u er bij ons zeker van dat de werkzaamheden goed, snel en voor een scherpe prijs worden uitgevoerd.

  • Tot 20% op uw energiekosten besparen

  • De werkzaamheden worden in één dag uitgevoerd

  • 10 jaar garantie

  • Gegarandeerde kwaliteit

  • Snelle, betaalbare oplossing

  • Vakkundige verwerking

Vraag maar raak

Wanneer is vloerisolatie mogelijk?

Wij gebruiken meerdere methodes voor het isoleren van vloeren en kruipruimtes. Afhankelijk van het soort vloer en kruipruimte adviseren we welke methode voor uw woning het meest geschikt is. Als u een kruipruimte heeft van minimaal 50 centimeter hoog (onder de balken) kunnen we deze isoleren met een water gedragen schuim genaamd Icynene . De kruipruimte dient daarvoor wel toegankelijk te zijn via een luik. Als de woning geen kruipruimte of luik heeft kunnen wij deze ook niet isoleren. Als uw huis een kruipruimte heeft die minder diep is dan 50 centimeter dan kunt u deze uitdiepen of voor bodemisolatie kiezen. Hierbij wordt een isolatielaag op de bodem van de kruipruimte aangebracht.