Spoedige installatie
Best geteste isolatie
Meest klantvriendelijke service

Vrijdag 19 en maandag 29 mei zijn wij gesloten.
I.v.m. aanhoudende drukte kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Mocht u ons toch dringend nodig hebben raden wij u aan om een mail te sturen naar info@isototaal.nl. Alvast onze dank voor uw begrip.

Verbeter uw vloerisolatie

Wanneer u in een bestaande woning woont, is de begane grondvloer vaak een oppervlak dat niet meegenomen wordt in isolatiewerkzaamheden. Dit is geen verrassing, aangezien de isolatie vaak in de krappe kruipruimte moet worden aangebracht. Isototaal ziet het echter als een uitdaging om ook hier te kunnen zorgen voor de optimale woningisolatie.

Voor het na-isoleren van begane grondvloeren in zowel houten als betonnen uitvoering beschikt Isototaal over verschillende isolatiesystemen. De materialen die wij gebruiken zijn bijvoorbeeld: Icynene, PUR, Neopixels Vloerisolatie en bodemisolatie met Neopixels HR++ Isoparels. Neem  gerust contact met ons op als u meer vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Wat zijn de voordelen van vloerisolatie?

Wanneer u Isototaal inschakelt om uw vloerisolatie te verzorgen, werkt u samen met een professioneel, ervaren bedrijf. Wij zijn SKG-IKOB gecertificeerd en met een team professionals bent u er bij ons zeker van dat de werkzaamheden goed, snel en voor een scherpe prijs worden uitgevoerd.

  • Tot 20% op uw energiekosten besparen
  • De werkzaamheden worden in één dag uitgevoerd
  • 10 jaar garantie
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Snelle, betaalbare oplossing
  • Vakkundige verwerking

Wanneer is vloerisolatie mogelijk?

Wij gebruiken meerdere methodes voor het isoleren van vloeren en kruipruimtes. Afhankelijk van het soort vloer en kruipruimte adviseren we welke methode voor uw woning het meest geschikt is.. Als u een kruipruimte heeft van minimaal 50 centimeter hoog kunnen we isoleren met purschuim. De kruipruimte moet daarvoor wel toegankelijk zijn via een luik. Als de woning geen kruipruimte heeft isoleren we de vloer van boven. Al uw huis een kruipruimte heeft die minder diep is dan 50 centimeter dan kunt u deze uitdiepen of voor bodemisolatie kiezen. Hierbij wordt een isolatielaag op de bodem van de kruipruimte aangebracht.

Neem contact op met Isototaal
Wilt u graag gebruik maken van de diensten van Isototaal, neem dan gerust contact met ons op.
Bel me terug
Wij bellen u direct terug nadat u hier uw telefoonnummer heeft ingevuld.
Of neem contact op
U kunt ook het onderstaande contact formulier invullen. Ook dan nemen wij z.s.m. contact met u op.