Spoedige installatie
Best geteste isolatie
Meest klantvriendelijke service

Woensdag 15 maart zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
I.v.m. aanhoudende drukte kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Mocht u ons toch dringend nodig hebben raden wij u aan om een mail te sturen naar info@isototaal.nl. Alvast onze dank voor uw begrip.

Ventilatieroosters laten plaatsen

Ventilatieroosters zijn roosters die aan de onderkant of bovenkant van de buitenmuur zitten. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat het vocht een ruimte kan verlaten. Ventilatieroosters worden geplaatst aan de buitenkant van de spouwmuren om het opkomend vocht naar buiten te verdrijven. Bij muren die geïmpregneerd zijn is het zeker noodzakelijk om ventilatieroosters te plaatsen

Ventilatieroosters zijn niet altijd nodig, maar wel raadzaam.

Een rooster zorgt voor een natuurlijke afvoer van vocht waardoor het klimaat binnen een ruimte aangenaam blijft. Het komt regelmatig voor dat woningen een hoog vochtpercentage hebben. Dat kan bijvoorbeeld door te douchen of de regen. Doordat het vocht zich in de woning verspreidt, maar niet weg kan trekt dit in de muren. Hierdoor ontstaan vochtproblemen zoals schimmel, wat erg onaangenaam en ongezond is.Kort de ramen open zetten lost dit probleem helaas niet op. Door ventilatieroosters in geïsoleerde muren te plaatsen wordt het vocht naar buiten gedreven.

Wanneer zijn ventilatieroosters geschikt?

Als uw muren goed geïsoleerd zijn is het verstandig om ventilatieroosters te plaatsen. De isolatie in de muren voorkomen indringend vocht en de ventilatieroosters zorgen ervoor dat het vocht de woning wel kan verlaten.

Ventilatieroosters voor een gezonde ventilatie.

Uiteraard helpen ventilatieroosters ook voor een natuurlijke luchtstroom van uw woning. Dit zorgt naast de afvoer van vocht ook voor frisse lucht, iets wat alle inwonenden, dieren en planten ten goede komt. Om ongedierte en nesten te voorkomen plaatsen wij een voegroostertje in het ventilatierooster.

Ventilatieroosters laten plaatsen door een specialist

Uiteraard wilt u zekerheid bij alle aanpassingen aan uw huis. U kunt altijd controleren of de specialist die u in wilt schakelen inderdaad gespecialiseerd is. Wij zijn ISOB KGB gecertificeerd en garanderen daarmee vakkundig werk. Wilt u meer lezen over onze certificatie? Lees hier verder.

Neem contact op met Isototaal
Wilt u graag gebruik maken van de diensten van Isototaal, neem dan gerust contact met ons op.
Bel me terug
Wij bellen u direct terug nadat u hier uw telefoonnummer heeft ingevuld.
Of neem contact op
U kunt ook het onderstaande contact formulier invullen. Ook dan nemen wij z.s.m. contact met u op.