Wij garanderen een spoedige installatie

Best geteste isolatie

Goed beoordeeld op Google

Natuurvriendelijk isoleren

Bij Isototaal heeft u de mogelijkheid om te isoleren met EPS isoparels of Thermomaxx Cellulose. Voor iedere woning en voor alle wensen is dus een geschikte methode beschikbaar. Door uw dak te isoleren houdt u de warmte in huis, cre├źert u een echte zolderruimte en bespaart u op de energiekosten! Isototaal helpt u bij het isoleren van uw dak of uw complete woningisolatie.Van spouwmuur-, kruipruimte-, dak-, vloer- en geluidsisolatie. Vraag nu uw gratis isolatiegesprek met ons aan! Wij vertellen u dan meteen alles over de subsidiemogelijkheden op isolatie.

Dakisolatie met EPS Isoparels

Door de tussenruimte in uw dak te vullen met EPS Isoparels isoleert u uw woning op een uiterst snelle en effectieve manier. Met een pistool worden de in de tussenruimte geïnjecteerd. Oneffenheden zoals dakspanten, zijn hierdoor geen probleem. Alle kieren en naden worden moeiteloos met dit isolatiemiddel (af)gedicht.

Dakisolatie met Thermomaxx Cellulose

Het vlokkensysteem van Thermomaxx Cellulose wordt onder druk in de holle ruimte tussen het dak en dakbeschot ingeblazen. Het materiaal is vochtregulerend, neemt vocht uit de lucht en staat het ook geleidelijk weer af. Dit zorgt voor een optimale isolering van uw dak.