Wij garanderen een spoedige installatie

Best geteste isolatie

Goed beoordeeld op Google

Natuurvriendelijk isoleren

Musthaves voor een energiezuinig huis

25 May 2020

25 May 2020

Duurzaamheid is de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen in de samenleving. In dit blogbericht staan de musthaves voor een energiezuinig huis op een rij!

1. Isoleer de spouwmuur

Door een woning goed te isoleren, kan er worden bespaard op de energiekosten. Dit komt doordat een goede isolatie ervoor zorgt dat u uw huis minder snel hoeft op te warmen en te verkoelen. Met spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen twee muren gevuld met Neopixels HR++ isoParels, zodat de warmte aan de binnenkant van het huis blijft. Hierdoor ontsnapt er minder warmte en hoeft u dus minder snel de verwarming aan te zetten. Dat bespaart energie!

2. Bespaar 20% in energie met het isoleren van de vloer

Wist u dat een goede vloerisolatie kan zorgen voor energiekosten besparing van ruim 20%? Daarom is vloerisolatie zeker een musthave voor een energiezuinig huis. Het plaatsen van vloerisolatie kan zowel bij een betonnen vloer als bij een houten vloer. Hierdoor is het in vrijwel ieder huis mogelijk om vloerisolatie te plaatsen en dus uw huis energiezuinig te maken. Bent u benieuwd welke isolatiemethode het beste past bij uw vloer? Wij hebben ervaring met verschillende methoden waaronder Icynene en Neopixels HR++ en helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloerisolatie!

3. Houd tocht tegen!

Als uw huis goed is geïsoleerd, heeft u voor een groot deel al een energiezuinig huis. Om dit helemaal compleet te maken is het belangrijk om tocht tegen te gaan. Anders gaat er nog steeds veel warmte verloren. Om dit te voorkomen, is de musthave voor een energiezuinig huis een tochtstrip! Door in alle kieren en naden een tochtstrip te plaatsen en daarnaast uw woning goed te isoleren is uw woning compleet energiezuinig!