Spoedige installatie
Best geteste isolatie
Meest klantvriendelijke service

Vrijdag 19 en maandag 29 mei zijn wij gesloten.
I.v.m. aanhoudende drukte kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Mocht u ons toch dringend nodig hebben raden wij u aan om een mail te sturen naar info@isototaal.nl. Alvast onze dank voor uw begrip.

Het belang van dakisolatie

Warmte stijgt en wanneer uw dak niet geïsoleerd is, verliest u op deze manier veel warmte. Het investeren in een correcte dakisolatie is daarom een goed idee. Isototaal is een bedrijf met jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakisolatie, en helpt u graag. Neem daarom direct contact met ons op! Uw dak kan op verschillende manieren geïsoleerd worden.

Bij Isototaal heeft u de mogelijkheid om te isoleren met EPS isoparels of Thermomaxx Cellulose. Voor iedere woning en voor alle wensen is dus een geschikte methode beschikbaar. Door uw dak te isoleren houdt u de warmte in huis, creëert u een echte zolderruimte en bespaart u op de energiekosten! Isototaal helpt u bij het isoleren van uw dak of uw complete woningisolatie.Van spouwmuur-, kruipruimte-, dak-, vloer- en geluidsisolatie. Vraag nu uw gratis isolatiegesprek met ons aan! Wij vertellen u dan meteen alles over de subsidiemogelijkheden op isolatie.

Dakisolatie met EPS Isoparels

Door de tussenruimte in uw dak te vullen met EPS Isoparels isoleert u uw woning op een uiterst snelle en effectieve manier. Met een pistool worden de in de tussenruimte geïnjecteerd. Oneffenheden zoals dakspanten, zijn hierdoor geen probleem. Alle kieren en naden worden moeiteloos met dit isolatiemiddel (af)gedicht.

Dakisolatie met Thermomaxx Cellulose

Het vlokkensysteem van Thermomaxx Cellulose wordt onder druk in de holle ruimte tussen het dak en dakbeschot ingeblazen. Het materiaal is vochtregulerend, neemt vocht uit de lucht en staat het ook geleidelijk weer af. Dit zorgt voor een optimale isolering van uw dak.

Neem contact op met Isototaal
Wilt u graag gebruik maken van de diensten van Isototaal, neem dan gerust contact met ons op.
Bel me terug
Wij bellen u direct terug nadat u hier uw telefoonnummer heeft ingevuld.
Of neem contact op
U kunt ook het onderstaande contact formulier invullen. Ook dan nemen wij z.s.m. contact met u op.